Milyen cipőt hordj férfiként a hűvösebb időben, ha jó megjelenést szeretnél?

Azt mondják, a ruha öltöztet, de a teljes képhez igazából a cipő is hozzátartozik. Ha nem az öltözékhez illő lábbeliben jelenünk meg valahol, azzal nagyon elronthatjuk a megjelenésünket. Természetesen ez igaz a férfiakra is, nem csak a nőkre, akikről az a hír járja, hogy a cipők szerelmesei. 

Egy férfinak is fontos, milyen a külsejük, csak legfeljebb ők nem hangoztatják annyit. Ha férfiként a hidegebb hónapokban is stílusos akarsz maradni, válassz a VIBA cipő webáruház férfi bokacsizmái közül. Hogy miért előnyös ez számodra? Nézzük meg!

A stílusos férfiak adnak a megjelenésükre

Az őszi, a téli és a még hűvösebb tavaszi hónapok is megkövetelik a melegebb lábbeliket. Legalábbis akkor, ha egészségesek akarunk maradni, hiszen alulról a legkönnyebb felfázni. A nők gyönyörű csizmák, bakancsok, bokacipők közül választhatnak, de mit vegyen fel egy férfi? 

Számukra is léteznek bakancsok, amelyek azonban nem túl elegánsak. A hétköznapokban jók lehetnek, de nem egy irodai munkahelyen vagy egy exkluzívabb rendezvényen. Oda mindenképpen szofisztikáltabb külsőre lesz szükség, amihez öltöny vagy legalábbis valamilyen megnyerő és jól öltözött megjelenés szükséges. 

Az ízléses és trendi ruhadarab mellé nem vehetünk fel egy robusztus bakancsot, ahhoz kifinomult és formás cipő kell. Itt jönnek képbe a jóvágású férfi bokacsizmák, amelyek viselése igazán tetszetős külsőt kölcsönöznek minden férfiembernek. 

A sokoldalú férfi bokacsizma

Nehogy azt hidd, hogy a férfi bokacsizma csak kifejezetten elegáns környezetben állja meg a helyét! Tökéletesen megfelel a hétköznapokban is, persze nem hegyi túrákhoz vagy kirándulásokhoz, hanem városi közlekedéshez. 

Ősztől tavaszig bármikor ideális lehet, praktikus és kényelmes, úgyhogy nem fog csalódást okozni. A bokacsizmák széles körben használhatók többféle öltözékhez. Akár farmerhez is felveheted, de öltönnyel vagy elegáns nadrággal egy üzleti találkozón is tökéletes. 

A bokacipő és a bokacsizma igazán időtálló, soha nem megy ki a divatból. Tudtad, hogy a Beatles tagjai hozták be a köztudatba az 1960-as években? Komfortos, meleg és divatos, ezért kitűnő opció a hűvösebb napokon minden kifinomult ízléssel rendelkező úrnak.

Milyen típusú férfi bokacsizmák vannak?

A klasszikus fekete férfi bokacsizma letisztult megjelenést biztosít, valamint gyakorlatilag mindenhez passzol. A fekete semleges szín, ráadásul kifejezetten elegáns és megnyerő külsőt takar. 

Vannak vagányabb típusok, illetve kifejezetten alkalomra is illő modellek a férfi bokacsizmák között. Némelyiknek kerekebb az orra, másoknak viszont hegyesebb. A lényeg, hogy a bokát fogja a cipő magas szára, ráadásul védi az ízületet a hidegtől. 

Könnyű és gyors a fel- és levételük, mivel vagy gumibetét vagy cipzár segíti ezt. A külső és a belső oldalon is el lehet helyezni ezeket. Télre kimondottan a bélelt változatok lesznek a megfelelőek, míg az átmeneti időszakokban elég egy vékonyabb bokacsizma is. A vízálló modellek esőben és hóban is bátran viselhetők.

Hasonló cikkek

Comments

KÖVESS MINKET!

1,127FansLike

Kategóriák

Népszerű

Tüszős mandulagyulladás: Meddig fertőz és hogyan kezelhető?

A tüszős mandulagyulladás (follicular tonsillitis) gyakori betegség, amely gyakran fájdalmas tüneteket okoz. A betegséget leggyakrabban vírusok vagy baktériumok okozzák, és általában az immunrendszer erőteljes...

Mi a különbség a Cataflam Dolo és a Cataflam Dolo Rapid között?

A fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén számos készítmény áll a rendelkezésre a patikákban, amelyek mindegyike máshogy hat a szervezetre. Ebben a cikkben két népszerű terméket,...

Műfű: hogy ne a szomszéd kertje legyen a zöldebb!

A műfű napjainkban egyre népszerűbb alternatívája a hagyományos füvesítésnek. Sportpályák mellett ma már köztereken és privát kertekben is gyakran találkozhatunk vele, de akár beltereken...

Tommy jeans és Tommy Hilfiger: Mi a különbség?

A divat világában számtalan márkával és alkategóriával találkozhatunk, amelyek gyakran összezavarhatnak minket, a vásárlókat. Egyik ilyen név, ami gyakran előkerül, a Tommy Hilfiger. De...

Ajánló