Tommy jeans és Tommy Hilfiger: Mi a különbség?

A divat világában számtalan márkával és alkategóriával találkozhatunk, amelyek gyakran összezavarhatnak minket, a vásárlókat. Egyik ilyen név, ami gyakran előkerül, a Tommy Hilfiger. De mi is a különbség a Tommy Jeans és a Tommy Hilfiger között? Ebben a cikkben feltárjuk a rejtélyt és tisztázzuk a két márka közti különbségeket.

Tommy Hilfiger: Az eredeti márkának története

Tommy Hilfiger az 1980-as években vált ismertté, és mára az egyik legelismertebb globális divatmárkává nőtte ki magát. Amerikai preppy stílusáról híres, ami egyfajta kifinomult, de mégis laza megjelenést kölcsönöz a viselőjének. A márkának számtalan termékcsaládja van, amelyek közül az egyik legismertebb a ruházat, de kínálatukban találhatóak kiegészítők, órák és parfümök is.

Tommy Jeans: Az ifjúsági alvonal

Tommy Jeans a Tommy Hilfiger cég egy fiatalabb közönségnek szánt alvonalaként indult, a 90-es években. Míg a Tommy Hilfiger a klasszikus, időtálló darabokra fókuszál, addig a Tommy Jeans sokkal fiatalosabb, trendkövetőbb és sportosabb irányt képvisel. A márka elsősorban a denim termékeiről ismert, innen is ered az „Jeans” név, de természetesen a kínálatban megtalálhatóak más ruhadarabok, kiegészítők is.

Stílusbeli különbségek

Amint már említettük, a Tommy Hilfiger a klasszikus és elegáns vonalat képviseli, míg a Tommy Jeans inkább a fiatalos és trendi vonalat. Ha egy olyan ruhadarabot keresünk, amit évek múlva is viselhetünk, a Tommy Hilfiger kínálata lehet a tökéletes választás. Ellenben, ha valami aktuális divattrendet szeretnénk követni, vagy egy laza, hétköznapi darabot keresünk, a Tommy Jeans kínálatában érdemes körülnézni.

Árbeli különbségek

A két márka között nem csak stílusbeli, de árbeli különbségek is vannak. A Tommy Hilfiger, mint prémium márka, magasabb árkategóriába tartozik. A Tommy Jeans viszont, mint fiatalos alvonal, általában kedvezőbb árakkal rendelkezik, ami vonzóvá teszi a fiatalabb generáció számára.

Összefoglalva

A Tommy Hilfiger és a Tommy Jeans közötti különbség nem csak a névben rejlik. Míg a Tommy Hilfiger a klasszikus amerikai preppy stílust képviseli, addig a Tommy Jeans a fiatalos és trendkövető divatot hozza el számunkra. Mindkét márkának megvan a maga helye a divatpiacon, és mindkét márkához hűséges rajongótábora van. A lényeg, hogy mindig válasszuk azt, ami a legjobban illik a saját stílusunkhoz és igényeinkhez.

Hasonló cikkek

Comments

KÖVESS MINKET!

1,127FansLike

Kategóriák

Népszerű

Tüszős mandulagyulladás: Meddig fertőz és hogyan kezelhető?

A tüszős mandulagyulladás (follicular tonsillitis) gyakori betegség, amely gyakran fájdalmas tüneteket okoz. A betegséget leggyakrabban vírusok vagy baktériumok okozzák, és általában az immunrendszer erőteljes...

Mi a különbség a Cataflam Dolo és a Cataflam Dolo Rapid között?

A fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén számos készítmény áll a rendelkezésre a patikákban, amelyek mindegyike máshogy hat a szervezetre. Ebben a cikkben két népszerű terméket,...

Műfű: hogy ne a szomszéd kertje legyen a zöldebb!

A műfű napjainkban egyre népszerűbb alternatívája a hagyományos füvesítésnek. Sportpályák mellett ma már köztereken és privát kertekben is gyakran találkozhatunk vele, de akár beltereken...

Tommy jeans és Tommy Hilfiger: Mi a különbség?

A divat világában számtalan márkával és alkategóriával találkozhatunk, amelyek gyakran összezavarhatnak minket, a vásárlókat. Egyik ilyen név, ami gyakran előkerül, a Tommy Hilfiger. De...

Ajánló