Kezdjük az új évet egy alapos méregtelenítéssel!

“Új év, új kezdet!” – tartja a mondás. És való igaz, hogy az esztendő elején a többség mindenféle fogadalmakat tesz, hogy például mostantól többet sportol, kevesebbet lóg a közösségi médián, végre lefogy, egészségesebben fog étkezni.

De vajon hányan tűzik ki célul azt, hogy egy alapos méregtelenítéssel indítsák az évet? Pedig ez egy olyan fogadalom, ami testi és lelki szinten is igen előnyös változásokkal jár. Mindemellett nem is különösképp bonyolult, főleg ha bevetjük a Myrobalan méregtelenítő készítményeit is.

Milyen panaszok utalhatnak arra, hogy gond van a bélrendszerünkkel?

A mai civilizált életvitelt folytató emberek számára mindennapos, hogy egészségtelen, feldolgozott élelmiszereket esznek, szennyezett levegőjű környezetben élnek, keveset mozognak, sok kávét, cukros üdítőt, energiaitalt isznak.

Emiatt viszont a bélrendszerben lerakódnak a salakanyagok, melyek nemcsak a bélflóra kényes egyensúlyát borítják fel, hanem egy sor más kellemetlen tünetet is okoznak. Ezek némelyikéről ráadásul elsőre nem is gondolnánk, hogy a probléma oka a bélrendszerben keresendő.

Néhány példa:

  • székrekedés
  • fáradékonyság
  • gyakori fejfájás
  • lelassult anyagcsere
  • sikertelen fogyókúra

Bizony, mindezeket okozhatják a vastagbélben felhalmozódott méreganyagok is, valamint azok a paraziták, akik itt élősködnek és elszívják előlünk a hasznos tápanyagokat, az általuk termelt toxinok pedig még inkább károsítják a bélrendszert.

Mi az a béltisztítás?

E szó hallatán sokaknak olyasmik jutnak eszébe, mint a beöntés vagy a hashajtók fogyasztása. Való igaz, hogy léteznek ilyen drasztikus módszerek is, de természetesen nem csak ezekkel lehetséges a hatékony béltisztítás.

A kifejezés ugyanis csupán azt a folyamatot jelenti, melynek során kihajtjuk a bélrendszerből ezeket a felgyülemlett salakanyagokat, kiirtjuk a parazitákat, helyreállítjuk a bélflórát. Ezzel egyidejűleg helyreáll az anyagcsere és élénkül a bélmozgás is.

Hogyan végezzük?

A méregtelenítésnek és a béltisztításnak léteznek kíméletes, a mindennapi életvitelbe beilleszthető alternatívái is.

Ilyen például egy gondosan összeállított méregtelenítő program, ami egészséges ételekkel, sok rost és folyadék fogyasztásával távolítja el az emésztőrendszerből a lerakódott méreganyagokat. Ezenfelül nem árt, ha a kúrában szerepelnek parazitairtó készítmények is, illetve olyan anyagok, amik segítik a bélben lakó hasznos baktériumok munkáját.

A méregtelenítés viszont nem csupán a béltisztítást foglalja magában, javasolt megtisztítani a vér- és a nyirokrendszert is, amire szintén megvannak a megfelelő természetes összetételű készítmények.

Ezt a kétféle kúrát összefűzve a szervezet minden méreganyagtól megszabadul, és szinte fellélegzik. A változást érezni fogjuk, hiszen a fentebb említett panaszok megszűnnek, emellett energikusabbnak érezzük magunkat és javul a közérzetünk is. Ilyen egy igazi új kezdet!

Hasonló cikkek

Comments

KÖVESS MINKET!

1,127FansLike

Kategóriák

Népszerű

Tüszős mandulagyulladás: Meddig fertőz és hogyan kezelhető?

A tüszős mandulagyulladás (follicular tonsillitis) gyakori betegség, amely gyakran fájdalmas tüneteket okoz. A betegséget leggyakrabban vírusok vagy baktériumok okozzák, és általában az immunrendszer erőteljes...

A deszkás kultúra múltja és jövője: utcáktól az Olimpiáig

A gördeszkázás, vagy ahogy sokan ismerik, a deszkázás, már évtizedek óta fontos része a városi kultúrának, az utcai sportok között különleges helyet foglalva el....

A Hip-Hop és a Rap hatása a divatra: divatdiktátor rapperek

A rap zene és a hip-hop kultúra az elmúlt évtizedek során jelentős hatást gyakorolt a divatra, új trendeket teremtve és meghatározva az utcai viselet...

Mi a különbség a Cataflam Dolo és a Cataflam Dolo Rapid között?

A fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén számos készítmény áll a rendelkezésre a patikákban, amelyek mindegyike máshogy hat a szervezetre. Ebben a cikkben két népszerű terméket,...

Stockholm stílus: skandináv minimalizmus a divatban

A Stockholm stílus a skandináv minimalizmus egyik legkiemelkedőbb képviselője, amely a svéd főváros utcáin és lakberendezési trendjeiben egyaránt megmutatkozik. Ez a stílus a letisztult...

Ajánló