Górcső alatt a többrészes vászonkép

Nem kérdés, hogy az utóbbi évek egyik legnépszerűbb fali dekorációja a többrészes vászonkép, amelyen mi egy cseppet sem csodálkozunk, mivel rugalmas módot kínál a fotóid bemutatására, és kiváló kiegészítője lehet az otthonod bármelyik helyiségének. Az pedig már csak hab a tortán, hogy bármilyen méretben, akár 4 méter széles összeállításban is kivitelezhető.

Hogyan készül a többrészes vászonkép?

A szakemberek először is megvizsgálják a feltöltött fotó minőségét, és ha úgy ítélik meg, hogy ez megfelelő, akkor néhány apró korrekció elvégzése után rábízzák a kép feldarabolását egy algoritmusra. 

Ennek az esetében viszont fennáll a veszélye annak, hogy valakinek az arca, vagy rosszabb esetben a szeme kettévágásra kerül. Ezért bizonyos webáruházak inkább maguk készítik elő a többrészes vászonképet, és figyelnek oda rá, hogy senkit és semmit ne vágjanak félbe. 

Közéjük tartozik a Vászonkép Szalon is, amely még garanciát is vállal a vászonképre. Ez lényegében annyit jelent, hogy ha netalántán nem tetszene a végeredmény, akkor 15 munkanapon belül visszaküldheted a terméket, és ők visszaadják a teljes vételárat.

Az előkészítés során jön létre az úgynevezett nézőkép, ami a gyakorlatban egy mintát jelent, tehát ezen még tudsz változtatni. Miután ezt jóváhagytad, vízálló festékkel kinyomtatják és borovi fenyő keretre kifeszítik a kész terméket, majd a választott átvételi módnak megfelelően becsomagolják. Ha szállítással kéred, akkor légpárnás fóliában és kartonban, ha pedig személyesen veszed át, akkor légpárnás fóliába csomagolva kapod meg.

Elterjedt elrendezések

A többrészes vászonkép esetében számtalan elrendezés közül választhatsz. Feldaraboltathatod a képet 3, 4 vagy akár 7 szabályos négyszögbe, de akár gondolkodhatsz úgy is, hogy a középső darab legyen a leghosszabb, a többi pedig kifelé haladva egyre kisebb. Mindez csakis a saját elképzeléseiden és preferenciáidon múlik.

Amennyiben semmilyen ötleted nincsen, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy keresd fel a fentebb említett webáruház blogját, hogy egy kicsit inspirálódj. Biztosak vagyunk benne, hogy a cikkjeikből számos hasznos és kreatív ötletet tudsz majd szerezni. 

Ezeket a tényezőket azért vedd figyelembe!

Mivel egy nagyobb többrészes kép túl nagy lehet egy kis szobában, míg egy kisebb kép elveszhet egy nagyobb falon, így a kép mérete és a tervezett helye jelentős befolyásoló tényező a választásnál.

De a kép stílusát is ugyanúgy szem előtt kell tartanod. A hagyományos, realisztikus képek főleg a klasszikus terekben, a modern, illetve absztrakt képek pedig inkább az egyszerűbb, letisztultabb helyiségekben mutatnak a legjobban.

Összességében elmondható tehát, hogy néhány egyszerű dolog figyelembevételével igazán izgalmas fali dekoráció alkotható. Ha netalántán mégsem boldogulnál a választással, keresd nyugodtan a fentebb említett webáruház szakértő munkatársait, akik készséggel állnak majd a rendelkezésedre!

Hasonló cikkek

Comments

KÖVESS MINKET!

1,127FansLike

Kategóriák

Népszerű

Tüszős mandulagyulladás: Meddig fertőz és hogyan kezelhető?

A tüszős mandulagyulladás (follicular tonsillitis) gyakori betegség, amely gyakran fájdalmas tüneteket okoz. A betegséget leggyakrabban vírusok vagy baktériumok okozzák, és általában az immunrendszer erőteljes...

Mi a különbség a Cataflam Dolo és a Cataflam Dolo Rapid között?

A fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén számos készítmény áll a rendelkezésre a patikákban, amelyek mindegyike máshogy hat a szervezetre. Ebben a cikkben két népszerű terméket,...

Műfű: hogy ne a szomszéd kertje legyen a zöldebb!

A műfű napjainkban egyre népszerűbb alternatívája a hagyományos füvesítésnek. Sportpályák mellett ma már köztereken és privát kertekben is gyakran találkozhatunk vele, de akár beltereken...

Tommy jeans és Tommy Hilfiger: Mi a különbség?

A divat világában számtalan márkával és alkategóriával találkozhatunk, amelyek gyakran összezavarhatnak minket, a vásárlókat. Egyik ilyen név, ami gyakran előkerül, a Tommy Hilfiger. De...

Ajánló