Hogyan lehet hasznos a lézer energiája az intim szőrtelenítésben?

A szőrtelenítés kellemetlen rutinja az intim területeken még inkább fájdalmas eljárás, melytől a modern technológia segítségével akár örökre megszabadulhatsz. Rejtett testtájainkról nemcsak esztétikai szempontok miatt szokás a felesleges szőrt eltávolítani, hanem higiéniai vagy egészségügyi okokból is.

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítése a legbiztonságosabb módszer valamennyi eljárás közül, mely használatával elfelejtheted örökre a kínzó gyantázást, borotválást vagy villanófényes szőreltávolítást. Kicsit részletesebben is utánajártunk, hogy mely területek tartoznak az intim kategóriába, és miért érdemes ezen testtájakat is szőrtelenítenünk.

Melyek az intim területek?

Napjainkban gyakori, hogy a bikinivonalon található szőrszálakat eltávolítjuk. A comb belső területétől a bugyi vonaláig húzódó területen esztétikai okokból szokás általában eltávolítani a felesleges szőrt. A fürdőruhák és fehérneműk viselése is kényelmesebbé válik ezáltal, sőt a dörzsölés miatti irritáció is elkerülhetővé válik.

Teljes intim szőrtelenítésre is sokan vállalkoznak. Férfiak és nők egyaránt belefognak az eljárásba, hiszen rengetegen felesleges nyűgnek, kellemetlenségnek tartják a szőr növekedését a fenék, szeméremdomb vagy épp az ágyék területén. Higiénikusabb és esztétikusabb is egyben a szőrtelen test látványa ezeken a tájakon is.

Nem káros a szőrtelenítés az intim részeken?

Mielőtt elkezdenénk a műveletet, jó, ha tudjuk, hogy milyen szerepet tölt be szervezetünk működésében. Elsősorban a testhőmérséklet szabályozásában vesz részt, de az intim szőrzet védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen és a szennyeződésektől is megóvja a nemi szerveket. Hatékony védőgátat jelenthet a kórokozók és fertőzések visszatartásában. Mégis sokan gondolják úgy, hogy kellemesebben élhetik életünket a szőrzet nélkül.

Nincs akadálya annak, hogy eltávolítsuk a szőrzetet a nemi szervünk környékéről, de minden esetben ellenőrzött körülmények között, biztonságos módon tegyük mindezt! A borotválással, gyantázással okozhatunk ugyanis olyan sérülést a bőrön, mely miatt az begyulladhat, rosszabb esetben elfertőződhet a terület. Kérjük kozmetikus segítségét, vagy válasszuk a lézeres szőrtelenítő eljárást, melyet képzett szakemberek végeznek!

Kíméletes megoldás

A szőrtelenítés mértéke is változó lehet az egyéni preferenciák alapján, ugyanis vannak, akik a teljes szőreltávolítást választják, mások intim fazont hagynak maguknak. Az 1990-es évek óta divat a teljes szőrtelenítés, korábban a természetes formák voltak megszokottak. Napjainkban mindenki úgy változtat a külsején, ahogyan szeretne, nincs elvárt fazon.

Azoknak ajánljuk a lézeres szőrtelenítést, akik szeretnének végleg megszabadulni intim testrészeiken is a szőrszálaktól fájdalommentes módon. Aki próbálta már a gyantázást vagy a borotválást a kényes részeken, bizonyára örülni fog a kíméletes lézeres eljárásnak. 

Hasonló cikkek

Comments

KÖVESS MINKET!

1,127FansLike

Kategóriák

Népszerű

Tüszős mandulagyulladás: Meddig fertőz és hogyan kezelhető?

A tüszős mandulagyulladás (follicular tonsillitis) gyakori betegség, amely gyakran fájdalmas tüneteket okoz. A betegséget leggyakrabban vírusok vagy baktériumok okozzák, és általában az immunrendszer erőteljes...

A deszkás kultúra múltja és jövője: utcáktól az Olimpiáig

A gördeszkázás, vagy ahogy sokan ismerik, a deszkázás, már évtizedek óta fontos része a városi kultúrának, az utcai sportok között különleges helyet foglalva el....

A Hip-Hop és a Rap hatása a divatra: divatdiktátor rapperek

A rap zene és a hip-hop kultúra az elmúlt évtizedek során jelentős hatást gyakorolt a divatra, új trendeket teremtve és meghatározva az utcai viselet...

Mi a különbség a Cataflam Dolo és a Cataflam Dolo Rapid között?

A fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén számos készítmény áll a rendelkezésre a patikákban, amelyek mindegyike máshogy hat a szervezetre. Ebben a cikkben két népszerű terméket,...

Stockholm stílus: skandináv minimalizmus a divatban

A Stockholm stílus a skandináv minimalizmus egyik legkiemelkedőbb képviselője, amely a svéd főváros utcáin és lakberendezési trendjeiben egyaránt megmutatkozik. Ez a stílus a letisztult...

Ajánló