Csábíts a különleges Paco Rabanne parfümökkel!

A világszerte ismert márka 1966-ban nyitotta meg kapuit az akkora már álnéven elhíresült férfi, Paco Rabanne (valódi neve: Francisco Rabaneda Cuervo) gondoskodó kezei között. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, a kezdetekben ékszereket készített különböző híres divatházaknak. A saját márkájának megalapítása után viszont a divattervező figyelemfelkeltő, merész és formabontó alkotásai mutatták meg számára a siker felé vezető utat.

Eleinte csak a divatiparban dolgozott, de a megnyitás után 3 évvel a parfümgyártás világába is belekezdett. Az első illat, amit létrehozott, az a Calandere női illata, amit azóta több tucat női és férfi parfüm követett, amelyek mind minőségiek, fényűzőek és jellemzi őket az extravagancia. Ráadásul a parfümök üvegcséi jellemzően ugyanolyan egyediek, mint a bennük rejtőző különleges, provokatív illatkompozíciók, amiket Paco Rabanne megalkotott. A kezdeti virágos esszenciákat később kiegészítette néhány fás és fűszeres összetevővel, melyek mára már a márka eredetiségét adják és mély benyomást hagynak mindenkiben, akik találkoznak vele. Csábítóak, vonzóak és felismerhetőek.

Paco Rabanne célja, hogy létrehozza a legizgalmasabb női és férfi illatkombinációkat. Tekintsünk meg néhány különlegességet a többi ritkaság között, melyeket a webáruházunkban is beszerezhetnek.

Paco Rabanen 1 Million

2008-ban bemutatták a Paco Rabanne 1 Million-t, mely tökéletes példa az enyhe provokációra. Az illat elegáns és harmonikus, de képes megkoronázni a céltudatos férfiakat a markáns összetevői hatására. Kontrasztot nyújt, ahogyan a menta és a citrusok frissességet adó elegye keveredik a virágos jegyeket hordozó csábító rózsa illatával. Ezt az illatkülönlegességet a karakteres fahéj teszi fűszeressé és férfiassá, az ámbra és a bőr pedig érzékivé, mely garantáltan elismerést vált ki a környezetében.

Paco Rabanne Lady Million

A leghíresebb női parfümök közé tartozik a Lady Million, ami a férfi 1 Million női megfelelője, melyet a férfi verzió után két évvel készített el Paco Rabanne a sikere miatt. Azonban, míg a 1 Million az aranyból merít ihletet, addig a Lady Million az gyémántként ragyog. Gyümölcsös frissességet nyújt, a málna és a méz illatkompozíciójának és a pacsulis alapnak köszönhetően. Kiváló viselet, amennyiben egy csipetnyi luxust szeretnénk csempészni a mindennapjainkba.

Paco Rabanne Invictus

A Paco Rabenne Invictus olyan férfiakhoz illő különlegesség, akik szeretik a vad frissességet és az állatias érzékiséget. A neve jelentéséhez híven, segít legyőzhetetlenné válni, magabiztosságot és ellenállhatatlanságot kölcsönöz a viselőjének. Az Invictus két erő, az üdeség és a fűszeresség isteni találkozása, melyet a fás-aquás illat jellemez, olyan, akár egy friss esőt követő vulkánkitörés. A csomagolása pedig egy nyerteseknek járó exkluzív krómszínű serleg, mely ugyancsak megkoronázza az egész alkotást.

Paco Rabanne Olympea

A Paco Rabanne Olympea a sikeres, energikus nőknek lett megalkotva 2015-ben. Míg a lady Million egy bódító illat, addig az Olympea egy modern istennőt testesít meg, aki a könnyed eleganciájával és intelligenciájával hódít. Egyszerre üde és kissé fűszeresen virágos illatkompozíció, mely az illat kettőségét adja és amit csodálatos megjelenésben foghatunk a kezeink közé.

Hasonló cikkek

Comments

Kategóriák

Népszerű

Mi a különbség a Cataflam Dolo és a Cataflam Dolo Rapid között?

A fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén számos készítmény áll a rendelkezésre a patikákban, amelyek mindegyike máshogy hat a szervezetre. Ebben a cikkben két népszerű terméket,...

Alkalmi ruha ötletek

Ahogy a naptár lapjai forgatnak, a különféle rendezvények, események és különleges alkalmak mindig felbukkannak. Legyen szó esküvőről, diplomaosztóról, céges rendezvényről vagy egy egyszerű esti...

Birkin táska: a luxus ikonja

Mikor a divat világának klasszikus darabjairól beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Birkin táskát, amely nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy valódi státusszimbólum...