Új trend: kozmetikumokat tartalmazó kalendáriumok

A karácsony előtti időszak mindig nehéz, pörgős, sokszor túl sok. Hiába akarjuk élvezni a családi összejöveteleket, ha fogalmunk sincs arról, hogy mit veszünk a szeretteinknek ajándékba, mivel lepjük meg a nagymamát és hogyan pihenünk eleget. 

Ahhoz, hogy legyen türelmünk mindenhez és mindenkihez, fontos figyelni az egészségünkre, a lelki egyensúlyra. Sokszor már egy olyan apróság is sokat segíthet, mint egy adventi kalendárium, amelynek köszönhetően napról-napra eszünkbe juthat az ünnep szelleme.

A csokoládé már a múlté

Míg korábban főleg édességekkel teli adventi naptárakat találhattunk a polcokon, addig az utóbbi években folyamatosan dobják piacra a kozmetikumokkal teli változatokat. A DOUGLAS adventi kalendáriumai kiváló ajándékok azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik nem édességre, hanem pár olyan termékre vágynak, amelyek szebbé teszik az ünnepek előtti időszakot. Amellett, hogy ezek a változatok fenntarthatóbbak, mint az élelmiszereket tartalmazó kalendáriumok, 24 olyan ajándékot rejtenek, amelyek szebbé tehetnek bennünket.

A DOUGLAS saját adventi naptárjai telis tele vannak márkás szépségápolási termékek miniatűr kiszereléseivel. Az illatok, a krémek, a különféle készítmények kiválóak lehetnek utazásokhoz a csomagokba, tesztelésre, ha korábban még nem próbáltuk őket és bizonytalanok vagyunk a választásunkban. A romantikus téli motívumok pedig igazi dekorációvá varázsolják ezeket a darabokat.

Nőknek szóló adventi naptárak

Ezek a kalendáriumok adhatóak születésnapra, névnapra, évfordulóra, de hozhatja a Télapó is, hiszen a hölgyek garantáltan örömmel fogadják a csokoládé helyett kozmetikumokkal teli változatokat.

Ezek az ajándékozott hölgyek különböző igényeit és kívánságait elégítik ki, olyan termékeket tartalmaznak, amelyeket maximálisan ki lehet használni. A dekoratív kozmetikumok szerelmesei biztosan értékelni fogják a kizárólag nőknek készült naptárakat, amikben találhatunk szempillaspirált, bronzosítót, pódert, rúszt, körömlakkot, de akár még szemhéjfesték-palettát is. 

Ki ne örülne ezeknek az ünnepi időszakban, amikor rengeteg rendezvényen, eseményen kell részt venni?

Adventi naptár férfiaknak? Miért ne!?

Ahogy a hölgyek, úgy az urak is előszeretettel készülnek a karácsonyra. A nőkkel ellentétben a férfiak kevésbé aprólékosak, főleg a szépségápolás terén, így nem csoda, hogy a cégek is olyanokat tettek a kalendáriumokba, amiket garantáltan ki fognak tudni használni.

Ilyenek a praktikus szakállápolási termékek, a borotválkozási eszközök, az arcápoló krémek, valamint a kézápolók egyaránt. A relaxációs pillanatokhoz pedig akadnak fürdősók, amit akár a partnerrel közösen is ki lehet próbálni egy romantikus este keretein belül. A hajápolás sem maradhat el, a samponok és a balzsamok szintén részesei ezeknek a naptáraknak.

Az adventi naptárak tehát minőségi kozmetikai termékeket tartalmaznak, olyan mini változatban, amelyek inspirációt adhatnak a későbbi ajándékozáshoz is.

Hasonló cikkek

Comments

KÖVESS MINKET!

1,127FansLike

Kategóriák

Népszerű

Tüszős mandulagyulladás: Meddig fertőz és hogyan kezelhető?

A tüszős mandulagyulladás (follicular tonsillitis) gyakori betegség, amely gyakran fájdalmas tüneteket okoz. A betegséget leggyakrabban vírusok vagy baktériumok okozzák, és általában az immunrendszer erőteljes...

Tommy jeans és Tommy Hilfiger: Mi a különbség?

A divat világában számtalan márkával és alkategóriával találkozhatunk, amelyek gyakran összezavarhatnak minket, a vásárlókat. Egyik ilyen név, ami gyakran előkerül, a Tommy Hilfiger. De...

Konzervatív jelentése a divat és életmód kontextusában

A "konzervatív" szó sokak számára politikai, társadalmi vagy vallási összefüggésekre utal elsősorban, de a divat és az életmód területén is van helye ennek a...

Hogyan legyél sikeres az online társkeresőkön? Tippek a tökéletes profilhoz és első benyomáshoz

Az online társkeresés világa izgalmas, de egyben kihívásokkal teli is. Manapság rengeteg platform áll rendelkezésünkre, ahol kapcsolatokat építhetünk ki, de a sikerhez nem elég...

Ajánló