Mikor kell elkezdeni nézelődni karácsonyi ajándék ügyében?

Bár még csak nemrég köszöntött be az ősz, vannak, akik előrelátóak, és már most elkezdik nézegetni az áruházak kínálatát, hogy valami szívhez szóló meglepetéssel kedveskedjenek szerettüknek.

Jó is, ha előrelátóak vagyunk, hiszen az is lehet, hogy nem két fillérbe fog kerülni az ajándék, és gyűjtögetni kell rá. De vajon valóban örül majd a szuvenírnek az illető? Sok esetben okoz gondot, hogy nem is tudjuk igazán, mi az, ami nincs még a másiknak, vagy milyen tárgy is illik az otthonába?

Divatosabb manapság élményt ajándékozni: a Meglepkék.hu legújabb meglepetései között pedig azok is találnak remek ötleteket, akik eddig is használták már az oldal nyújtotta szolgáltatásokat. Nézzük is, hogyan működik mindez!

Ajándék – amelynek mindenki örül

Az élményajándékozás lényege, hogy kiválasztunk egy kategóriát, megnézzük, milyen lehetőségekkel találkozunk ott, megrendeljük az adott dolgot. Ekkor egy utalvány formájában megérkezik a címünkre a meglepetés, amit átadhatunk az illetőnek.

Ha valamiért neki nem tetszik ez az ajándék, akkor van mód cserére is: így például, ha valakinek autós élményvezetést rendeltünk a Kakucs Ringen, de ő jobban szeretne az Euroringen autókázni, akkor megbeszélheti ezt az ügyfélszolgálattal. Ily módon tehát biztosan nem fogunk mellélőni.

Érdemes azonban átgondolni, milyen típusú élmény az, ami szóba jöhet, hány főre szeretnénk rendelni, és szabadtéri vagy beltéri programról lenne-e szó. Mutatjuk is példákkal, hogy mire gondolunk!

Ajándékötletek a hidegebb időkre

Mivel a karácsonyi ünnepkörben gondolkodunk, először is nézzük meg, melyek azok az élmények, amelyek a hidegebb időkben is jó kikapcsolódást biztosítanak. Mindenekelőtt a szabadulószobákat érdemes megemlíteni, ide egy egész társasággal is mehetünk.

Párunkat szeretnénk meglepni? Erre kiválóak a különféle képzések, workshopok – például egy főző vagy sütő tanfolyam, ahol egészséges ételek, gluténmentes finomságok elkészítését tanulhatjuk meg, vagy egy krémkészítő kurzus a szépség jegyében – ráadásul Tihanyban! De romantikus ötletekből sincs hiány: az ország számos településén vannak exkluzív hétvégi csomagok a szerelmeseknek.

Ha gyermekünknek szeretnénk különleges programot szervezni, akkor valamilyen állatos élményt keressünk: lovas és kutyás lehetőségekben is gondolkodhatunk.

Ha igazán extrém dologra vágyunk, akkor a szélcsatornás lebegés lesz a nyerő – ezt télen is ki lehet próbálni, míg a repülős élményekkel meg kell várni a jó időt.

Rendeld meg most – használd fel később

Azért is érdemes a Meglepkék.hu oldalán alaposan szétnézni, mert az itt kapott utalványt egy éven belül kell csak beváltani. Ha tehát ragaszkodsz egy sétarepüléshez vagy egy hőlégballonozáshoz, netán a vadvízi evezéshez, tandemugráshoz, akkor rendelj ilyen élményt. Tedd a fa alá a borítékot, örüljetek a szép szuvenírnek – és használjátok fel azt nyáron!

Sőt! Mivel a fent említett oldalon végtelen lehetőség kínálkozik, jobb, ha már most elkezded megkeresni a tökéletes ajándékot a szeretteid számára.

Hasonló cikkek

Comments

KÖVESS MINKET!

1,127FansLike

Kategóriák

Népszerű

Tüszős mandulagyulladás: Meddig fertőz és hogyan kezelhető?

A tüszős mandulagyulladás (follicular tonsillitis) gyakori betegség, amely gyakran fájdalmas tüneteket okoz. A betegséget leggyakrabban vírusok vagy baktériumok okozzák, és általában az immunrendszer erőteljes...

Tommy jeans és Tommy Hilfiger: Mi a különbség?

A divat világában számtalan márkával és alkategóriával találkozhatunk, amelyek gyakran összezavarhatnak minket, a vásárlókat. Egyik ilyen név, ami gyakran előkerül, a Tommy Hilfiger. De...

Konzervatív jelentése a divat és életmód kontextusában

A "konzervatív" szó sokak számára politikai, társadalmi vagy vallási összefüggésekre utal elsősorban, de a divat és az életmód területén is van helye ennek a...

Vibe jelentése a modern társadalomban

A közösségi média és a gyorsan változó popkultúra világában rendszeresen találkozunk új szavakkal és kifejezésekkel, amelyek idővel a mindennapi beszéd részévé válnak. Az egyik...

Ajánló